Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Pasient med tannnlegeskrekk som trenger sedering.

tirsdag - 18 september, 2018

Hei!

Skrev tidligere i dag. "Jeg har tannlegeskrekk og kan ikke gå hver tredje mnd for tannrens" Har tannkjøttsykdom. Har aldri røyket. Etter narkosen har jeg vært super flink til å pusset tenner morgen, flere ganger om dagen etter måltid om jeg har fri fra jobben.
Kvelden bruker jeg tanntråd, munnskyllevann flux, tannbørste og solobørste. I går fikk jeg også flaskekost som jeg begynte å bruke.
Nevnte midazolam for tannpleieren i går. Hun virket avslappet til det forslaget. Men skulle snakke med tannlegen. De hadde ikke det på klinikken. Uten at det ble avtalt noe mer. Tannpleieren viste meg bruken av flaskekost i går. Det gjorde vondt da hun kjørte den inn i mellom tennene der jeg har betennelse. Føler at tannpleier skal ha meg til å gjennomføre tannrens uten sedering.
Hun spurte meg om jeg hadde tenkt å gå med tannstein til jeg måtte i narkose igjen?
Jeg begynte å gråte. Gråte i fortvilelse og redsel.
Hun sier hun forstår meg, men likevel skal hun tvinge meg igjennom tannrens med bedøvelses gele. Tar dere i mot pasienter fra hele landet?

Hilsen solstråle

Kjære Solstråle!

Vi holder til i Åsane ved myrdalskogen 2A. Du er velkommen til oss. Du kan bestille time hos oss på: 55 18 28 33.
Vi kan tilby deg all behandling under sedring. Vi har gode erfaringer med pasienter med tannlegeskrekk.
Vi håper du bor i nærheten slik at du slipper å ta en lang reise til oss.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...