Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

12 års jeksel som står i en spenning

søndag - 2 desember, 2018

Hei!


Jeg har gått med av og på smerter i en 12 års jeksel i underkjeven, virker som tanna står i en spenning, det er akkurat som om noe klemmer rundt den, og det småverker, det kan komme å gå gjennnom dagen, og i perioder være ok... vært hos både fysioterapaut og kiropraktor for dette her... og sjekket hos tannlegen flere ganger, eneste han ser er at den er litt slitt på krona pga litt sammenbitte tenner... men har ikke vondt på den andre siden, når det er på det verste så fryser jeg også endel, og er rød rundt tannen... er det mulig å trekke denne tannen ? orker ikke å gå med dette støtt og stadig, og er det vanlig å erstatte en 12 års jeksel?

Kjære Pasient!

En tannlege må alltid ha en diagnose før de får lov å trekke en tann. Ut fra den beskrivelsen du gir meg er det meget vanskelig å stille en diagnose. En klinisk undersøkelse med testing av tannen og røntgen bilder er nødvendig før jeg kan si noe om saken.
Når det gjelder erstatning av 12 års jeksel er det noen muligheter å erstatte den men det kan bli kostbart. Derfor det beste er å prøve å beholde tannen hvis det er mulig.
Vennligst bestill time hos din tannlege og se om de kan finne årsaken bak dette problemet.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


 


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...