Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Smerte i tann men tannlegen finner ikke årsaken

mandag - 7 januar, 2019
Hei. Har siste par dagene hatt en voldsom tannverk i en jeksel i overkjeven på min høyre side. Dette blir tann nr 5 bakover fra midten, og er ingen flere der da både visdomstann og en jeksel er blitt trukket, for mange år siden. Denne tannverken har forekommet tidligere også for par mnd siden, varte i likhet med denne gangen også, i et par dager. Forskjellen er at denne gangen kom jeg meg til tannlege for å sjekke hva det kunne være, siden smertene var særdeles intense. De tok flere røntgen bilder men kunne ikke finne en eneste feil eller hull. Disse tennene og denne jekselen er ikke rotfylte eller "lappet" på tidligere, og er iflg tannlegen like friske som en 12 årings tenner. Så dette skjønner jeg ingenting av. Så selv bildene, og var absolutt ingenting der. Selv la jeg merke til noe spesielt da smertene var på det verste, at når jeg la meg ned, så dundret det ti reiser verre enn når jeg sitter oppreist, men.... nå kommer det merkelige.... Når jeg nå lå på venstre side i sofaen, og
  trakk høyre skulder opp mot kjevebenet, noe som lager en liten knekk i nakken, stoppet smertene midlertidig..... I skrivende stund er smertene borte, men kjenner ofte småsmerter ifra samme området / tanna.  Jeg går nå og klarer ikke å fokusere på noe annet fordi jeg frykter at smertene vil returnere, noe de garantert vil gjøre også.
Hva kan dette være...? Begynner å bli desperat, for disse smertene er høyst reelle, og særdeles intense. 

Thomas Westby
Håper dette er nok informasjon til å evt gi en pekepinn i riktig retning mht behandling.

Kjære Thomas!

En klinisk undersøkelse må alltid gjøres for å kunne finne et svar. Selv om du har skrevet en utfyllende beskrivelse men det mangler altfor mye informasjon som jeg kan bare innhente ved hjelp av røntgen bilde og annet klinisk undersøkelse. Jeg kan dessverre ikke gi deg et svar. Anbefaler at du kontakter en oral kirurg eller en endodontist. 

Med vennlig hilsen 

Tannlege Kawa Kavian 
Still ditt spørsmål
× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...