Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Jeg skal sette tann implantater i utlandet.

søndag - 13 januar, 2019
Hei

har en tannlege i thailand som er veldig flink jeg vurderer og dra til han og sette inn implantater jeg mangler 2 jeksler oppe og 4 jeksler nede på 3 av de står det igjen tannstubber disse bør vel trekkes i god tid før jeg drar nedover

Egil Fredriksen

Kjære Egil!

Du må være helt sikkert at denne tannlegen er en god tannlege. Videre må du vite at du har ingen forsikring i Norge når du først gjør jobben i utlandet.
Vi anbefaler ikke at folk skal dra til utlandet for å gjøre tannbehandling men når de først har bestemt seg for dette kan jeg si at de må passe på og ikke få for mye unødvendig behandling. For eksempel flere kroner på helt friske tenner. Dette har skjedd og vi ser stadig folk som har vært i utlandet hvor de har satt krone på samtlige tenner.
Husk å ha krone på alle tenner kan se bra ut  men da skjer det en varig skade på samtlige tenner som kan koste enormt hvis du skal utbedre det senere.
Når jeg har sagt det kan jeg si at hvis du skal ha implantat etter trekking av tenner må tennene trekkes minst tre måneder før innsetting av nye implantater. Det finnes systemer hvor implantaten kan settes umiddelbart men hvor gode resultater er på dem kan jeg ikke si noe om.
Jeg vil anbefale at du tar turen til en norsk tannlege og får en ryddig diagnose på tenner og eventuelt hvor mange implantater er forsvarlig å sette inn. Dette sikrer best behandling for deg mens du er i utlandet. Husk pasienten må alltid informeres før behandlingen og må gi samtykket.
Derfor ber jeg deg om å ta kontakt med en norsk tannlege og få vite hva behandling du trenger og at du er godt informert. Dette sikrer dine rettigheter.
Jeg vet at utenlandske tannleger kan være veldig gode og jeg har sett mange gode arbeid fra dem men jeg har også sett mye overbehandling og derfor ville advare deg mot slike tilfeller.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


 

Still ditt spørsmål
× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...