Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Fikk stift og midlertidig krone og betalte 4800 kroner.

onsdag - 23 januar, 2019
Hei.  


(1) Jeg fikk fjernet aktiv stift i jeksel 45, uten komplikasjoner 4. Composipost svart, syreets, breezesement, konus oppbygd med SDR. Pris kr. 1800. (2) Preparering til mk-krone, impregum soft quick avtykk, midlertidig krone : Protemp. Tempbond midlertidig sement. Farge a 3,5. Pris, kr 3000. Hele denne behandlingen tok i underkant av 60 minutter. Selv med materialebruk osv, synes jeg at kr. 4800 for denne jobben var en veldig høy pris. Pris for kronen og innsetting av den kommer i tillegg neste tannlegetime. Er kr. 4800 for nevnte behandling høy, eller er det en grei pris? 


Mvh SHo. 


Kjære SHo!

Dessverre er det dyrt med tannlegeservice i Norge. 
Du har rett på å få et kostnadsoverslag når kostnad er over 5000 kroner. 
Pasienten må få beskjed på forhånd om hvor mye det koster å ha en tannbehandling. 
Det varierer fra klinikk til klinikk på hvor mye de tar i honorar for diverse service. Du kan orientere deg gjennom å besøke www.hvakostertannlege.no
Eller rett og slett se på prislisten på hver tannlegekontor. 
Tannlegen burde informere deg på hvor mye de tar i honorar for denen behandlingen. 
Jeg har ikke noen autoritet til å si om dette er dyrt eller ikke. 
Vi på klinikken tar andre pris for en slik behandling. 
Du kunne ende på ca kr 2000,- hos oss. 
Det er avhengig av om du kommer på dagstid eller kveldstid som akutt pasient. 

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian
Still ditt spørsmål
× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...