Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Fortvilet over dekkprotese.

mandag - 6 mai, 2019
Hei

 har trukket 4 fortenner slipte ned hjørnetenner til dekkprotese i januar grunnet sykdom og tenner løsnet fikk en midlertidig bro oppe ble satt inn dekkprotese i mars og da begynte problemene med smerter ising blemmer og stramming tannlegen prøvde å justere protesen og slipte ned tennene da de var for lange bet meg i leppen dette ble verre og verre så en annen tannlege så på det og det var feil på dekkprotesen og mine egne tenner som nå kalles pilartenner måtte rotfylles ble gjort i går pluss en dyprens scaling har mye smerter  umulig å sette på dekkprotesen  det er tatt en scan til en ny protese så går nå uten tenner oppe jeg vet ikke hva jeg skal gjøre har betalt en formue for dette og venter på ny dekkprotese men at jeg må gå uten tenner er så fortvilende angrer på den løsningen jeg tok men stolte på tannlegen men smertene gjør meg sprø og blir helt isolert går ikke ut pga min tannløshet fortvilet ja..

Nina, 58 år.

Kjære Nina!

Dessverre er det lite jeg kan anbefale i dette tilfellet. Du går gjennom en vanskeldig behandling og slike komplikasjoner er egentlig forventet underveis. 
Forhåpentligvis kan den nye dekkprotesen være riktig tilpasset slik at du kan bruke den uten smerte. 

Tannlegen bør klare å finne årsaken bak smerten og finne en løsning for det.
Lykke til med behandlingen. 

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


 

Still ditt spørsmål
× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...