Tannlege i Åsane 10 minutter fra Bergen sentrum.

Tannlege sentralt i Åsane

Vår moderne tannlegepraksis sentralt i Åsane er fylt av god stemning og dyktige tannleger og tannpleier. Vi har stor respekt for tannlegeskrekk, og kan love både tålmodighet og forståelse. Som liten klinikk har vi god tid til hver enkelt pasient, både mellommenneskelig og faglig. Vi tilbyr både panoramarøntgen og digitalt avtrykk, og er stolte av å kunne tilby det beste av metoder og utstyr.

Du finner våre tannleger like bak Åsane senter. Vi har egen parkering ved døren, rampe for rullestol, og ladestasjon for el-bil.

Over 40 år i Åsane

Tannklinikken har vært drevet sammenhengende siden 1973, og er i dag utvidet til fire fullt utstyrte behandlingsrom. Vi lover deg topp moderne utstyr, metoder og lokaler, garanti på all behandling, og priser midt i snittet for Bergen. Alle våre tannleger er utdannet i Bergen.

Priser på tannbehandling

Vår prisliste ligger alltid åpent her på våre sider. Vi er åpen for å gjøre avtaler om avbetaling, og vi kan svare på alle dine spørsmål om rett til økonomisk støtte til tannbehandling fra NAV. Du kan lese mer om priser hos tannlegen her.

Sammenligne tannleger i Åsane

Hos legelisten.no kan du se vurderinger andre pasienter har gjort av tannlegene hos oss, og legge igjen din egen vurdering. Du kan også sortere slik at du får opp vurderinger av alle tannleger som holder til i et bestemt område.

Du finner også anmeldelser på for eksempel Google og Facebook.

Spør tannlegen på nett

Vi besvarer fortløpende spørsmål til tannlegen, og legger dem ut på våre sider slik at flest mulig kan lære mest mulig om tannhelse og problematikk. Husk at dette ikke er helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse. Du må alltid til undersøkelse for å finne et svar som er rett for akkurat deg.


Tannlege sentralt i Åsane

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...