Tannlege i Åsane 10 minutter fra Bergen sentrum.

Tannlege Bergen

Prestestien Tannlegepraksis har fokus på ditt velvære, høy kvalitet, og formidling av kunnskap om tannhelse. Vi har stor respekt for tannlegeskrekk, og kan love deg både tid, tålmodighet og forståelse.

Våre ansatte:

  Tannlege Kawa Kavian
  Tannlege Anette Westre
  Tannlege Sindre Jørgensen
Tannlege Vivian Haaberg
  Tannhelseassistent Ina Sofie Brun
  Tannlegeassistent Parastoo Ansari Kavian

Over 40 år i Bergen

Vår klinikk har vært drevet sammenhengende siden 1973. Klinikken fremstår i dag som svært moderne, og vi benytter de nyeste metoder og utstyr, slik at behandling kan være både hurtig, behagelig, og av høyest mulig kvalitet. Vi herder fyllinger på noen få sekunder, benytter roterende filer som gjør rotfylling mye enklere, hurtigere, og med mindre ubehag, vi har OPG panoramarøntgen som tar bilde av alle tenner og røtter uten at du må gape. På toppen av det hele har vi som en av veldig få klinikker utstyr for å da digitalt avtrykk av tennene dine.

Vi har selvsagt også garanti på alt arbeid som er utført.

Akutt

Akutt tannbehandling for Bergen og omegn er åpen fra 08-24 alle dager hele året.

NB! Vær oppmerksom på at tjenesten er svært populær, og at du bør kontakte oss så tidlig som mulig for å være sikker på at vi har ledig kapasitet!

Tannleger utdannet i Bergen

Alle våre tannleger er utdannet ved odontologen i Bergen. Tannlege Kavian overtok driften av Prestestien Tannlegepraksis i 2012, etter å ha jobbet ved privat tannklinikk i London i 7 år.

Veibeskrivelse

Fra Bergen velger du avkjørselen mellom Åsane terminal og Arken/Åsane senter, krysser motorveien via broen, og kjører rett frem mellom senteret og bussterminalen. Ca. 500 meter fremme (vis á vis brannstasjonen) tar du opp til høyre, og finner oss i samme bygg som Coop Prix (hvit inngangsdør på venstre kortside). Det henger et stort, mørkeblått skilt med Prestestien Tannlegepraksis på siden av bygget.

Se kart
Reiserute fra Arna
Reiserute fra Nordhordland


Tannlege Bergen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...