Tannlegeskrekk odontofobi Bergen

Tannlegeskrekk Bergen

Tannlegeskrekk er svært vanlig, og ingenting å skamme seg over. Vi har god erfaring med odontofobi, og som liten klinikk i Bergen har vi god tid til deg både som menneske og pasient, og lover tålmodighet og forståelse.

Som pasient har du krav på å bli tatt hensyn til, også på det følelsesmessige plan, og du skal være den som bestemmer hva som skal gjøres, og hvor fort behandlingen skrider frem.

Likevel; det er så viktig at du sier fra til oss, sånn at vi vet!

Les mer...
Send oss en sms!

Vi vet at det hjelper deg lite, men vil bare først nevne at moderne tannbehandling er svært hurtig overstått, ufarlig, og stort sett helt smertefri. Til og med rotfylling er i dag hurtig overstått, med elektronisk måleutstyr av kanalenes nøyaktige lengde, og automatiske filer til rensing.

Vi kan også ta panoramarøntgen av alle tennene, røttene og begge kjevene med ett klikk, og uten at du må gape, og får umiddelbart en svært god oversikt over din tannhelse uten at du har sittet i tannlegestolen i det hele tatt.

Sammen kan vi gå gjennom bildet, og forklare hva vi ser, og du bestemmer neste steg.

Det finnes mange både typer og grader tannlegeskrekk, og det er veldig viktig at vi forstår akkurat deg best mulig. Sammen kan vi sette oss ned over en kopp kaffe, og lage en plan for hvordan akkurat du kan klare å sette deg i stolen. Dette er helt uforpliktende. Du kan også skrive til oss, hvis du føler det er enklere å fortelle om tannlegeskrekken din på den måten. Du kan også bestille time online her på siden, eller stille tannlegen spørsmål under tjenesten Spør tannlegen.

Selv når du føler deg klar, og vi er forberedt på å gjennomføre en time, har du alltid lov å ombestemme deg og reise hjem.

Husk at tannlegen er vant til alle varianter av pasienter, fra den som vil trekke tenner uten bedøvelse, til den som må lokkes forsiktig inn fra venterommet. Noen har kanskje hatt en dårlig opplevelse som har skapt frykten, mens andre igjen kan ha ekstra følsomme tenner, og rett og slett lettere få smerteopplevelse selv ved pirk og puss. Vi vil gjerne bli kjent med akkurat deg, og bli den tannlegen du stoler på.

Minner du kanskje har fra skoletannlegen for lenge siden er ikke et godt bilde på hvilken opplevelse man vil ha i dag. Selv om du vet at du har mye som må ordnes, har vi erfart at pasienten med tannlegeskrekk alltid blir lettere i steget for hver behandling. Både fordi det er en god følelse å få ordnes det som ordnes bør, men aller mest fordi alle fobier blir svakere når de utfordres.

Våger man å komme innom noen minutter en gang i året, er også sjansen stor for at besøkene blir veldig kjappe, og at du blir vant til å få gode nyheter, og sjelden trenger å utfordre tannlegeskrekken din.

Vil holder til 10 minutter fra Bergen sentrum, like bak Åsane senter. Ring oss gjerne, eller send en sms hvis du har spørsmål. Følg oss for tilbud og kampanjer!
Glad gutt pusser tennene

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...