Tannlegevakt Åsane 08-16

Tannlegevakt i Åsane mellom 08.00 og 16.00.

Vår tannlegevakt finner du rett bak Åsane senter/Arken og Åsane bussterminal (se kart til høyre). Parkering ved døren, og ladestasjon for el-bil.

Tannlegevakten er åpen delvis utenom ordinær kontortid, og du kan derfor møte telefonsvarer. Du vil vanligvis få respons fra tannlegevakten umiddelbart, og time innen kort tid. Send gjerne SMS for time hvis du foretrekker det.


Tannlegevakt


× Vår tannlegevakt er nå tilgjengelig kun i klinikkens ordinære åpningstid.

Ring oss 8 - 16

For å lindre tannverken kan du prøve å ta vanlig smertestillende, men vi anbefaler ikke at du på egenhånd tar større doser enn angitt på pakningen. Er smerten så intens at du ikke får hjelp av vanlig smertestillende, bør du ikke vente på å få ordinær time, men finne en tannlegevakt. Du kan lese mer om tannverk under knappen Tannhelse.

Husk at en smerte som er noenlunde levelig på dagtid kan både forverres, men også føles mer intens og ulevelig om natten når alt er stille. Et kort besøk hos en tannlegevakt kan spare deg mange timer med unødvendig smerte. For å lindre kan du prøve å ta vanlig reseptfrie smertestillende, men vi anbefaler ikke at du på egenhånd tar større doser enn angitt på pakningen. Er smerten så intens at du ikke får hjelp av vanlig smertestillende vil ingen kjerringråd virke, og du bør finne en tannlegevakt.

Hvis en intens tannverk går over av seg selv, bør du likevel få gjort en undersøkelse. En tannverk har en årsak, og før du vet ordet av det kommer tannverken tilbake på det aller mest ubeleilige tidspunkt.

Ømhet i en nybehandlet tann er ikke uvanlig. Nye fyllinger kan bruke litt tid på å "sette seg", og dersom en tann også har vært gjennom en rotfylling kan det gå litt tid før den roer seg. Ring oss dersom du er usikker på om ubehaget du opplever er normalt, og hvis ubehaget ikke går tilbake.

Tannverk kan påvirke din evne til å kjøre bil. Vi håper du er ekstra forsiktig på vei til tannlegevakten :)

Den offentlige/kommunale tannlegevakten i Bergen (ved legevakten) holder åpent til 20.30.


Tannlegevakt Åsane 08-24 alle dager

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...