Tannlegevakt akutt Bergen Åsane

Tannlegevakt Bergen 08-24.

Vår tannlegevakt er åpen 08-24, også lørdag, søndag og helligdager. Oss bekjent er dette de beste åpningstidene for tannlegevakt i Bergen. Så vidt vi vet finnes det ikke døgnåpen/nattåpen tannlegevakt i Bergen, men send oss gjerne en sms om natten, så svarer vi så snart tannlegevakten åpner.
Vi har stor respekt for tannlegeskrekk, og fokus på at du skal ha en best mulig opplevelse hos tannlegevakten, både som menneske og som pasient.

Siden tannlegevakt en tjeneste som er tilgjengelig delvis utenom ordinær kontortid, kan du møte telefonsvarer. Da legger du bare igjen en beskjed, eller sender en sms, så vil tannlegevakten ta kontakt med deg så fort som overhodet mulig, vanligvis umiddelbart dersom en annen behandling ikke pågår.

Tannlegevakten i Bergen

Den offentlige Tannlegevakten i Bergen er åpen fra 18 - 20.30, og holder til i Solheimsgaten 18, inngang B.

Tannlegevakt 10 minutter fra Bergen sentrum

Vår klinikk ligger 10 minutter fra Bergen sentrum, rett bak Åsane senter/Arken og Åsane busstermial. Parkering ved døren.

Råd mot tannverk?

Det beste kjerringrådet mot tannverk er å finne en tannlegevakt som kan hjelpe deg fortest mulig. Du blir med stor sannsynlighet smertefri, eller opplever vesentlig lindring, så snart vi får gjort noe med årsaken til tannverken, og tilhelingen kan starte. Hos oss har vi OPG panoramarøntgen, og har de beste forutsetninger for å kunne se hva som er galt.

Tannverk, eller opplevelsen av verk i en eller flere tenner, kan ha mange årsaker, og en undersøkelse er nødvendig for å finne ut hva smerten faktisk kommer av. Det som oppleves som tannverk kan i noen tilfeller være bihuler, ører, kjeven, og til og med stress, men hovedregelen bør være at tannverk undersøkes hos tannlege eller tannlegevakt så snart du kan.

For å lindre kan du prøve å ta vanlig smertestillende, men vi anbefaler ikke at du på egenhånd tar større doser enn angitt på pakningen. Er smerten så intens at du ikke får hjelp av vanlig smertestillende, bør du ikke vente på å få ordinær time, men finne en tannlegevakt.

Hvis en intens tannverk går over av seg selv, bør du likevel gjennomføre en undersøkelse. En tannverk har en årsak, og før du vet ordet av det kommer tannverken tilbake på det aller mest ubeleilige tidspunkt dersom årsaken til smerten ikke behandles.

Ubehag og ømhet i en tann som nettopp er behandlet er ikke uvanlig. Vanlige komposittfyllinger kan bruke litt tid på å "sette seg", og du bør prøve å gi tannen litt tid før du blir bekymret. En rotfylt tann har vært gjennom ganske mye, helt fra nerven begynte å reagere, til en omfattende behandling, og det kan gå litt tid før den roer seg. Ring oss hvis du er usikker, og hvis ubehaget ikke går tilbake.

Tannverk kan påvirke din evne til å kjøre bil. Vi håper du er ekstra forsiktig på vei til tannlegevakten :)

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...